Fogyókúra Acai bogyóval

A fogyókúrát segítő természetes táplálékkiegészítők egyre nagyobb divatjukat élik manapság. Kis túlzással egymást váltják az súlycsökkentést elősegítő csodaszerek. Egyes szerek rövid időn belül eltűnnek a piacról, köszönhetően annak, hogy a kellő hatást nem sikerült elérni velük, vagy legrosszabb esetben valami átverés történt. Vannak azonban bizonyítottan bevált fogyókúrás szerek.

Az acai bogyó nem átverés, valóban segít a zsírégetésben, azaza segít a kilóktól történő megszabadulásban, valamint az ideális testsúly kialakításában! Nem mondhatjuk azt, hogy gyorsan fogyaszt, azt viszont igen, hogy jelentős mértékben hozzá tudja segíteni a szervezetünket a felesleges kilók leadásához, ha közben megfelelő étrend és rendszres testmozgás van jeleni mindennapjainkban.

Az acai valóban működik, köszönhetően a gyömölcs értékes és gazdag tápanyagtartalmának, ráadásul az acai minősített kivonatai - mint például az általunk előállított és forgalmazott bio tanusított acai bogyó velő - adalékanyagoktól mentesek, megőrzik a gyümölcs természetes összetevőit.

Az acaiban lévő rostok és esszenciális zsírsavak adják a bogyó azon képességét, hogy felgyorsítja a zsírégetést, valamint segíti a jobb anyagcserét.

Az acai sajátos tulajdonsága, hogy fokozza a telítettség érzetét, ezzel szemben pedig csökkenti az éhségérzetet!

Kezdje acai bogyóval a napot!

A bogyós gyümölcs segít ellenállni a napközbeni magas cukor és kalóriabevitelnek. A fogyókúrába belekezdőknek amúgy is érdemes tisztában lenniük azzal, hogy a fogyás szempontjából a reggeli a  legfontosabb étkezés a nap során. A reggeli étkezés rendszeres elmúlasztása olyan következményekkel járhat, mint a lassuló anyagcsere, a vitamin – és ásványi anyag szint csökkenése, valamint a zsírok felhalmozódása a szervezetben.

Az acai hatásai

Az acai „szuperbogyó méregtelenít is!
Az acai ugyanis hozzájárul a máj egészségéhez, azáltal, hogy támogatja a szervezet egyik legfontosabb szervének megfelelő működését. Az emberi máj egyrészt az anyagcsere folyamatok központja, és kiszűri a szervezet számára ártalmas anyagokat, baktériumokat. Az egészséges májműködés elengedhetetlen a fogyás szempontjából.

Acai berry

A fogyás kivitelezheteten pusztán az acai bogyóhoz hasonló táplálékkiegészítők szedésével. Ajánlott ügyelni a megfelelő és helyes étkezésre, illetve a mozgásra. – A sikeres fogyókúra lényegében ezen 3 alappilléren nyugszik!

Az acai energizáló tulajdonságával közvetlenül járul hozzá a fogyáshoz, azáltal, hogy biztosítja azt a szüksége energiamenyniséget, amely például ahhoz is elegendő lehet, hogy rávegyük magunkat egy kis testedzésre. Edzés és mozgás során kalóriát égetünk, mégpedig minnél több kalóriától sikerül megszabadulnia a szervezetnek, annál nagyobb lesz az esély a sikeres fogyásra.

A rossz alvás elhízást okoz

Mai, rohanó világunkban az emberek kimerültsége is elhízáshoz vezethet. Kutatások ugyanis rávilágítottak arra, hogy a rossz alvás és az álmatlanság egyaránt hozzájárulhat az elhízáshoz, mivel olyankor a szervezet éjszakai anyagcseréje nem működik a megfelelő ütemben, az anyagcsere lelassul és kevesebb energia ég el.  Az acai hatásai közé sorolható az alvás támogatása, ezáltal az éjszakai anyagcsere megfelelő ütemének a biztosítása is. 

Az acai javít az emésztésen is, így segíti a szervezetet a felesleges zsírraktárok kialakulásásával szemben.

Az acai bogyó fogyókúrás népszerűségét nagyban növelte, hogy Dr. Nicholas Perricone a világhírű  Opra show-ban részletesen bemutatta az acai pálma gyümölcsét.
A műsorban Oprah Winfrey is elmondta, hogy ő bizony már kipróbálta az acait, és neki nagyon bevállt a fogyókúrához, és ízletesnek is találta.  Aki esetleg nem ismerné Oprah Winfrey-t: a televíziús közszereplő, sikeres üzletasszony igazi világsztár, egyike korunk legbefolyásosabb amerikai személyiségeinek – hogyha ő azt mondja érdemes kipróbálni, biztosak lehetünk abban, hogy tömegek fogyasztottak már azóta acait világszerte!
Nem is beszélve arról ,hogy az acai Hollywood kedvelt fogyókúrás étrendkiegészítőjévé vált: Oprah mellett világsztár színésznők, mint Gwyneth Paltrow és Eva Longoria, színészek, mint Matthew McConaughey és Steve Burton, vagy éppen sokáig az „Angyalok Városában” játszó baseball-klasszis Torii Hunter is rendszeresen fogyasztott acait fogyókúrás jelleggel, csak úgy mint a jelenleg 91. életévében járó amerikai médiamágnás, Sumner Redstone.

Acai bogyó gyümölcsvelő
Acai CSOMAGOK
Minden 5. termék után +1 ajándék
Vélemények az Acai bogyóról
Frissesség,Fittség,Fogyás
„Miután számos pozitív visszajelzést hallottam róla, elkezdtem fogyasztani az acait. Úgy gondoltam egy próbát megér, miért ne. Bőven megérte azt az egy próbát! Már két nap után éreztem, hogy sokkal fittebb és frissebb vagyok a hétköznapok során. Külön örültem annak, hogy valóban beválltak az acai bogyó fogyókúrát segítő tulajdonságai: csökkent az éhségérzetem, szép lassan pedig kezdtem megszabadulni a felesleges kilóktól is. Az acainak köszönhetően közelítek az ideálisnak mondható testsúlyomhoz!”
Kocsis Karola
Pilisvörösvár
Fogyás, Anyagcsere
„Az acai valóban élénkíti az anyagcserét! Elmesélem röviden a történetet: A ’harmadik x-hez’ közeledve elkezdtem acait fogyasztani egy új edzésprogramomhoz: 30 perc intenzív gyaloglás (power walking), majd utána levezetésképpen kerékpározás, otthon pedig erősítő gyakorlatok – mindezt napi szinten. A saját példámon győződhettem meg arról, hogy az egészséges anyagcsere mennyivel hozzájárul a jobb mozgáshoz, továbbá az acai az állóképességemre is pozitívan hatott. Most már tudom, hogy minőségi gyümölcsök fogyasztására nagy szüksége van az emberi szervezetnek. Csak azt sajnálom, hogy nem ismertem már korábban az acai bogyót!”
Sallói Dániel
Somogyszil
Vélemény MIND

Acaibogyo.hu © 2010 - 2021